ПРОКТОЛОГІЯ
В медичному центрі "Вітамед+" відтепер
доступний прийом лікаря-проктолога.
Пропонуємо сучасні методи лікування
гемороїдальних вузлів, анальних тріщин
та інших патологій анальної зони.
Запис за телефонами на нашому сайті
Ведення вагітності
Повний комплекс послуг спостереження
за вагітністю з перших тижнів і до народження немовляти
Дізнатись більше
КОЛОНОСКОПІЯ
В медичному центрі "Вітамед+" доступна
процедура колоноскопії - високоінформативного
дослідження прямої та товстої кишки
за допомогою ендоскопа
Дізнатись більше
Консультація педіатра
Подбайте про здоров'я Вашої дитини - запишіться
на прийом до фахівця-педіатра в МЦ"Вітамед+"
Дізнатись більше
Попередній
Далі

Що потрібно їсти під час вагітності

Складаючи свій план здорового харчування, ви захочете зосередитися на цільних продуктах, які дають вам більшу кількість корисних продуктів, які вам знадобляться, коли ви не вагітні, наприклад:

 – білок
 – вітаміни та мінерали

 – здорові види жиру
 – складні вуглеводи
 – клітковина і рідина

ПОРАДИ ЩОДО ЇЖИ ПІД ЧАС ВАГІТНОСТІ

 Прекрасним вибором є молочні продукти, особливо йогурт. Вони допомагають задовольнити підвищені потреби в білках і кальції.
▫️Бобові є суперджерелами фолієвої кислоти, клітковини та багатьох інших поживних речовин. Фолієва кислота є дуже важливою поживною речовиною під час вагітності.
▫️Лосось містить незамінні омега-3 жирні кислоти, які важливі для розвитку мозку і очей вашої зростаючої дитини. Це також природне джерело вітаміну D.
▫️Курячі яйця – чудовий спосіб збільшити загальне споживання поживних речовин. Вони також містять холін, необхідну поживну речовину для здоров’я та розвитку мозку.
▫️Брокколі та листова зелень містять більшість поживних речовин, які вам знадобляться. Вони також багаті клітковиною, яка може допомогти запобігти або лікувати запор.
▫️Нежирне м’ясо є хорошим джерелом високоякісного білка. Яловичина і свинина також багаті залізом, холіном і вітамінами групи В, які є важливими поживними речовинами під час вагітності.
▫️Ягоди містять воду, вуглеводи, вітамін С, клітковину, вітаміни, антиоксиданти та рослинні сполуки. Вони можуть допомогти вам збільшити споживання поживних речовин і води.
▫️Цільні зерна насичені клітковиною, вітамінами та рослинними сполуками. Вони також багаті вітамінами групи В, клітковиною та магнієм.
▫️Авокадо містить велику кількість мононенасичених жирних кислот, клітковини, фолатів і калію. Вони також можуть допомогти полегшити судоми ніг.
▫️Сухофрукти можуть бути дуже корисними для вагітних жінок, оскільки вони маленькі та багаті поживними речовинами.

Для того, щоб бути впевненою, що Ви даєте майбутній дитині найкращі умови для росту та постійно контролювати здоров‘я як матері, так і дитини, Ви можете почати спостереження вагітності в медичному центрі Вітамед +.

Записатись на прийом

Оберіть послугу зі списку та заповніть контактні поля форми