ПРОКТОЛОГІЯ
В медичному центрі "Вітамед+" відтепер
доступний прийом лікаря-проктолога.
Пропонуємо сучасні методи лікування
гемороїдальних вузлів, анальних тріщин
та інших патологій анальної зони.
Запис за телефонами на нашому сайті
Ведення вагітності
Повний комплекс послуг спостереження
за вагітністю з перших тижнів і до народження немовляти
Дізнатись більше
КОЛОНОСКОПІЯ
В медичному центрі "Вітамед+" доступна
процедура колоноскопії - високоінформативного
дослідження прямої та товстої кишки
за допомогою ендоскопа
Дізнатись більше
Консультація педіатра
Подбайте про здоров'я Вашої дитини - запишіться
на прийом до фахівця-педіатра в МЦ"Вітамед+"
Дізнатись більше
Попередній
Далі

Чого очікувати під час кольпоскопії?

    Кольпоскопія – це збільшений візуальний огляд шийки матки для виявлення будь-яких відхилень. Іншими словами, ваш лікар або медсестра оглянуть вашу шийку матки, щоб перевірити, чи немає ознак зростання проблемних клітин.
  Хоча це звучить страшно, кольпоскопія є поширеним і простим способом перевірити, чи є аномальні клітини в шийці матки і чи потрібно їх видалити. Як правило, кольпоскопія проводиться в амбулаторно і займає близько 20 хвилин, після чого можна йти додому.
🤍Кого направляють на кольпоскопію?
    Існує кілька причин, чому вас можуть направити на кольпоскопію після обстеження шийки матки. Це може бути тому, що скринінг виявив аномальні клітини, або тому, що лікар, що проводив тест, вирішила детальніше обстежити Вас, щоб запевнитись, що все добре..
Вас також можуть попросити зробити кольпоскопію, якщо ви не отримали чіткого результату після кількох оглядів. Деякі люди можуть бути направлені, якщо у них є такі симптоми, як кровотеча між місячними , під час або після сексу, кровотеча після менопаузи або зміни вагінальних виділень .
🤍Чи означає це, що у мене рак шийки матки?
   Ні! Кольпоскопія – це тест для оцінки будь-яких змін на шийці матки, які в майбутньому можуть стати раком. Це не означає, що зараз у вас рак. Розвиток раку шийки матки може тривати 10-15 років, тому регулярний скринінг може запобігти розвитку аномальних клітин у рак. Якщо ваш лікар або медсестра сказали, що вам це потрібно, то кольпоскопія — найкращий спосіб переконатися, що у вас не розвинеться рак шийки матки.
🤍Що було б, якби я не пішла на процедуру кольпоскопії?
     Все залежить від вашої шийки матки. Якщо присутні аномальні клітини, то вони можуть перерости в рак шийки матки. Якщо аномальних клітин не росте, то нічого не станеться. Єдиний спосіб дізнатися, що відбувається на вашій шийці матки, – це піти на кольпоскопію і дізнатися.
В медичному центрі реалізуються передові медичні технології, для лікування та діагностики використовуються нові методики та сучасне медичне обладнання.
З турботою про Вас! 
За додатковою інформацією або для запису на консультацію телефонуйте:
+38(067)9710134
+38(066)9510134

Записатись на прийом

Оберіть послугу зі списку та заповніть контактні поля форми